Bejelentés


TANYAFELÚJÍTÁS Ne bontsd le, újítsd fel !

Korábban ILYEN VOLT de hamarosan ILYEN LETT

Ezekhez a lepusztult, düledező vagy romos házakhoz nem dózert, hanem MINKET HÍVTAK. Nézd meg milyenek lettek !


Hagyományörző vályogház felújítások az Őrségben, Szaknyér 2015

Udvarház, présház és borospince valamint istálló és öreg cselédház teljes felújítása az alföldi Csengelén 2012 - 2014 - ben

Még több kép az Öreg ház felújításáról 2013>>>
Még több kép az Öreg ház felújításáról 2012>>>
Még több kép az Istálló felújításáról >>>
Még több kép a Présház felújításáról >>>
Még több kép az Udvarház felújításáról >>>

Még több információ>>>


Vályog lakóház felújítása Rákoscsaba - Ófalun 2011-ben"A megbízó eredeti állapotában kívánta felújíttatni a csabai csendes utcácskában lévő házikót, melyet elég rossz állapotban vásárolt. Teljes belső vakolat, burkolat és tetőcsere, fűtéskorszerüsítés után van még teendő bőven..."


Még több kép >>> Még több információ>>>


Lakóépület, korábbi tanya teljes felújítása és átépítése Petőfiszálláson 2010-ben

>
Az építtető elmondása szerint: "...az eredeti vályogfalak cca. 50 %-ának meghagyásával és felhasználásával több min 2 millió Ft megtakarítás volt realizálható a felújítás során..."

Még több kép>>> Még több információ>>>


Hétvégi ház, korábban parasztház és melléképületeinek teljes újrafedése és felújítása Felvidéken (ma Szlovákia) 2009-ben"A Bős felett fekvő magyar falucskában a Pozsonyból betelepült nyaralók igencsak felverték az ingatlanárakat. A magyar tulajdonos barátunk több ezer € megtakarítást realizált szakszerű felújításunkkal és ingatlana értékét is jócskán megnövelte."

Még több kép >>> Még több információ >>>


Lakótanya renoválása Bugacon 2008-ban"A szép fekvésű alföldi tanyát tulajdonosa pár éve még kedvező áron, ám igen lepusztult állapotban vásárolta. A hétvégi háznak szánt épületeggyüttes mára már teljesen felújított, konfortosított, állandó ottlakásra is alkalmas...a csend és a nyugalom megfizethetetlen."


Még több kép >>> Még több információ >>>Ide kattintva meglátogathatod naponta frissülő üzleti oldalunkatA bemutatott képek, a közölt információk kizárólag tanácsadás, tájékoztatás, piackutatás céljából kerültek a honlapra, nem minősülnek ajánlatnak ! Csak személyes egyeztetést, helyszini felmérést követően vállalunk bármilyen kötelezettséget !Üzenetküldés
Kérdezz - felelek - mailodat megadni nefeledd :)

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!